AJ- bannerkgstab-bannercozycushions
emailbild
Google

Internet www.klokast.se

 

  

  Carbonit Sanuno Vattenrenare 

Vattnets kvaliteter uppmärksammas allt mer. Det har visat sig att vårt grundvatten ibland kan vara nedsmutsat. Ett lika stort problem är gamla vattenrör som kan läcka giftiga tungmetaller mm . Vi kan nu erbjuda   produkter som hjälper dig att få dricksvatten av bra kvalitet:   Carbonit Sanuno Vattenrenare, samt PlusMinus vattenvirvlare

  Carbonit Sanuno
Vattenrenare


Den nya Carbonit Monoblockfilter-teknologin erbjuder längre livslängd och säkerhet och är mycket enkel att använda. Vattnet smakar bra och bevarar de livsnödvändiga mineralema. säker filtrering utan någon tillsats av kemiska substanser. Carbonit monoblockfilter består av en djup 2 stegsfiltrering som förvandlar ditt vatten som om det vore ditt eget källvatten.
 
  •  * hälsosamt och säkert dricksvatten direkt när det behövs
  •  * rent vatten till mat och dryck.
  •  * enkel installering på ca 1 minut

Laboratorieanalys som visar minskningen av giftiga substanser. Carbonil Monoblockfilter:Den patenterade filterbehållaren kombinerar en fantastisk filterkapacitet av 0,0005 mm med en superb absorptionskapacitet. Filtrets enkla installering gör det passande till varje hushåll. Allt du behöver göra är att skruva fast filtteradaptern på din vattenkran och du kan välja mellan filtrerat och ofiltrerat vatten med hjälp av en adapterknapp. Beroende på hur förorenat vatten du har är det rekommenderat att byta filter efter ca 6 månader eller maximalt 10 000 liter.

Viktigt: Detta filtreringssystem ska bara användas till kallt vatten

Renaren har en kapacitet om ca 2 liter/minut, väger ca 2 kg ca 120*290 mm, avsedd att ställas på diskbänken, men kan naturligtvis monteras på andra sätt, om så önskas.

Mer info (engelska)

Priser och leverans

1 st Carbonit Sanuno vattenrenare inkl 1 filter  
1618:- inkl moms och porto

Extra Filter till d:o:   474:- inkl moms och porto

Köp på vår web-butik HÄR!


NYHET: Vattenvirvlare

Vi kan nu erbjuda även Plus&Minus vattenvirvlare för dig som vill ha ett levande, aktiverat vatten till ett överkomligt pris!

Se vår webbutik för modeller och priser!

För montering  på ingående vattenledning eller för kökskranKöp gärna dina varor  på vår web-shop www.klokast.com

Annars kan du göra din beställning direkt genom att betala in summan på KGSTAB:s postgiro 17688-3. :   Glöm inte ange vad du beställer samt namn o adress på talongen. För snabb leverans kan du maila + faxa ditt inbetalningskvitto eller annat meddelande om inbetalningen till oss på siem@klokast.se

Vår kommentar:

 Carbonit vattenrenare är avsedd för dricks- och matlagningsvatten,   ett enkelt och bekvämt alternativ för den som är misstänksam mot sitt dricksvattens kemiska och hälsomässiga kvaliteter och ett bra komplement vid avgiftning. Komplettera gärna med Himalayasalt! Snabbt och enkelt kan man med detta åtgärda många tänkbara förgiftningar och kemiska belastningar. 

Kloka Gubben & Sanslösa Tanten AB
52026 Trädet tel 0515 51420
http://www.klokast.se